Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaali O.o. Fuar Sergisi…

İlçe Milli Eğitim Müdürü

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan: “Bilimsel çalışmalara önem vermeli, bilimsel çalışmalar için gençlerimizin önünü açmalıyız.”

İlimiz Defne ilçesi Harbiye Mahallesi’ndeki Semihe Mehmet Karaali Ortaokulu’nun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından, Türkçe Öğretmeni Metin Öztürk yürütücülüğünde hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi açıldı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen fuar sergisi açılışına; İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Mehmet Sarıyıldız, Harbiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Öztürk, okulu yaptıran hayırseverler Hikmet Karaali, Fevzi Karaali, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, “Bilim insanı, gerçeğe ve mutluluğa götürür. İşte bu bilinçle hareket ederek; bilimsel çalışmalara önem vermeliyiz, bilimsel çalışmalar için gençlerimizin önünü açmalıyız, eğitim seviyemizi ve imkanlarımızı yükseltmeliyiz.
Bu bilim fuarının hazırlanma-sında emeği geçen, başta Okul Müdürü Abdullah Çaparoğlu olmak üzere, Proje Yürütücüsü Metin Öztürk’e, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı yapılarak, stantlarda sergilenen projeler gezildi. -Selvi Günay-