Karaçay: 181 Milyon borç nedeniyle yatırımlar aksamaz

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, belediye borcunun 181 milyon lira olarak açıklanmasından sonra kamuoyunda ve sosyal medyada çeşitli yorumlar yapıldığını belirtti. Karaçay, bu borcun vatandaş borcu gibi lanse edilmeye çalışıldığını hatırlatarak bunların doğru olmadığını, borcun yatırımları aksatmayacağını ve kaynak üretme noktasında çalışmaları olduğunu bildirdi. Başkan Emrah Karaçay şu mesajı yayınladı: “Sevgili Samandağlılar,   Belediyemiz tarafından […]

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, belediye borcunun 181 milyon lira olarak açıklanmasından sonra kamuoyunda ve sosyal medyada çeşitli yorumlar yapıldığını belirtti. Karaçay, bu borcun vatandaş borcu gibi lanse edilmeye çalışıldığını hatırlatarak bunların doğru olmadığını, borcun yatırımları aksatmayacağını ve kaynak üretme noktasında çalışmaları olduğunu bildirdi.

Başkan Emrah Karaçay şu mesajı yayınladı:

“Sevgili Samandağlılar,

 

Belediyemiz tarafından belediye borçlarının halkımız tarafından ödenmesi gibi bir projemiz, düşüncemiz ya da önerimiz olmadığı gibi, geçmiş dönemlerde yapılan harcamaların günümüzdeki ekonomik koşullarda halka fatura edilmesini de hiçbir zaman doğru bulmuyoruz. Belediyemiz veya yönetim ekibimiz kendi kaynaklarını yaratacak güçtedir. Görüşmelerimiz olumlu şekilde ilerlemektedir. Üzülerek belirtmek istiyorum ki, sosyal medyada yapılan kişisel paylaşımlarda ve yorumlarda, bu paylaşımlar sanki bizlerin fikriymiş gibi yansıtılmaya çalışılıyor. Resmi hesaplarımızın haricinde yapılan hiçbir paylaşım şahsımı ve belediyemizi bağlamamaktadır.

 

(Mehmet Durmaz)

Exit mobile version