Karaçay’ın vaadi Samandağ’ı değiştirmek

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Samandağ Belediye Başkan Adayı Emrah Karaçay, 31 Mart seçimleri için seçim kampanyası kapsamında, Küçük Karaçay ve Yaylıca mahallelerini ziyaret ederek halkla bir araya geldi. Küçük Karaçay Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısında mahalle sakinlerine teşekkür eden Karaçay, “Değerli mahalle sakinlerinin coşku ve sıcak karşılamaları için teşekkür ederim. Samandağ’ı sokak sokak, mahalle mahalle birlikte […]

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Samandağ Belediye Başkan Adayı Emrah Karaçay, 31 Mart seçimleri için seçim kampanyası kapsamında, Küçük Karaçay ve Yaylıca mahallelerini ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

Küçük Karaçay Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısında mahalle sakinlerine teşekkür eden Karaçay, “Değerli mahalle sakinlerinin coşku ve sıcak karşılamaları için teşekkür ederim. Samandağ’ı sokak sokak, mahalle mahalle birlikte değiştireceğiz” dedi.

Yaylıca Mahallesi ziyaretinde de mahalle sakinlerine teşekkürlerini ileten Karaçay, “Muhtarlarımıza ve muhtar adaylarına da coşkuları ve sıcak karşılamaları için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Samandağ Yeni Çarşı’da bulunan Balıkçılar Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan adayı Karaçay, esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version