Kartal : Fenerbahçe’nin nasıl oynadığını herkes görecek

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, takımını bugünkü Hatayspor maçına özel olarak motive ediyor. 4 gün önceki Ankaragücü hezimet yenilgisi sonrası yenilginin hıncını adeta Hatayspor’dan çıkartmayı yeğleyen Fener’in teknik patronu İsmail Kartal;”Bu hepimize ders oldu. Ders çıkarmalıyız. Ankaragücü’nü de tebrik ederim.” dedikten sonra takımına çok güvendiğini ekledi ve sözü bugünkü Hatayspor maçına getirerek şöyle dedi: ” […]

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, takımını bugünkü Hatayspor maçına özel olarak motive ediyor. 4 gün önceki Ankaragücü hezimet yenilgisi sonrası yenilginin hıncını adeta Hatayspor’dan çıkartmayı yeğleyen Fener’in teknik patronu İsmail Kartal;”Bu hepimize ders oldu. Ders çıkarmalıyız. Ankaragücü’nü de tebrik ederim.” dedikten sonra takımına çok güvendiğini ekledi ve sözü bugünkü Hatayspor maçına getirerek şöyle dedi:

” Salı günkü maçtan ders çıkardık. Hatay maçına en iyi şekilde dersi çıkaracağız. Hatay maçıyla Fenerbahçe’nin nasıl futbol oynadığını herkes görecek. Allah’ın izniyle sezon sonu yüzde yüz şampiyon olacağımıza inanıyoruz.”  (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version