Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Kaşıkçı: “Oy yoksa hizmet de yok anlayışı terk edildi

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Arsuz’da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını dinledi. Kaşıkçı, kamu hizmetlerinde siyasi ayrımcılığın sona erdiğini belirterek, “Her vatandaşın hizmetlerden eşit ve adil şekilde yararlandığı bir sistem inşa ediliyor” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Arsuz’da mahalle muhtarlarıyla bir araya

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Arsuz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı. Arsuz Kaymakamı Fatih Eroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Kaşıkçı’ya, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de eşlik etti.

İlgili kurumların yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda mahalle muhtarlarının sorunları, talepleri ve çözüm önerileri dinlendi. Arsuz genelinde devam eden yatırımlar ile çözüm bekleyen konular kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Arsuz’un sorunları masaya yatırıldı

Toplantıya ilişkin açıklama yapan Milletvekili Kaşıkçı, deprem konutlarından ulaşıma, enerji ve iletişim altyapısından içme suyu ile dere ıslahı çalışmalarına kadar birçok başlığın ele alındığını belirtti.

Kaşıkçı, “Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile birlikte Arsuz Kaymakamımız Sayın Fatih Eroğlu’nun ev sahipliğinde muhtarlarımızı dinledik. İlgili tüm kurum amirlerinin hazır bulunduğu toplantıda deprem konutlarından ulaşıma, enerji altyapısından iletişime, içme suyundan dere ıslahına kadar birçok konuyu değerlendirdik” dedi.

### “Siyasi ayrımcılık geride kaldı”

Geçmişte kamu hizmetlerinin vatandaşların siyasi tercihlerine göre şekillendirildiğini savunan Kaşıkçı, bu anlayışın artık terk edildiğini söyledi.

Kaşıkçı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Geçmiş yıllarda hastalık hâline dönüşen ‘Oy yoksa hizmet de yok’ anlayışının terk edildiğini, bunun yerine her vatandaşımızın kamu hizmetlerinden eşit ve adil şekilde yararlandığı bir sistemin inşa edildiğini görmek umut verici. Vatandaşlarımızın huzuru ve insanca yaşaması için mücadele veren tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz.”