Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaşıkçı’dan Çağrı:

Yayla yolları bakım istiyor

Yayla yolları bakım istiyor

“Orta büyüklükteki bir ilçe nüfusu kadar vatandaşımızın yaşadığı yaylaların, Ceylanlı Köyü ile Alan Yaylası arasındaki, Dedemli Köyü ile Çardak Yaylası arasındaki bağlantı yollarının acil yapılması gerekmektedir.”

“Kırıkhan ve Hassa ilçelerimizde on binlerce vatandaşımız, yayla hazırlığına başladı” diyen MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “Alan ve Çardak Yaylalarımızda yaz aylarını geçirecek vatandaşlarımızın en büyük çilesi, yayla yollarının durumu” dedi ve bu konuda ilgili belediyeyi göreve çağırdı.

Açıklamasında, yapılmayan yolların eleştirisinde de duran Kaşıkçı, şunları söyledi:

“Orta büyüklükteki bir ilçe nüfusu kadar vatandaşımızın yaşadığı bu yaylaların, Ceylanlı Köyü ile Alan Yaylası arasındaki, Dedemli Köyü ile Çardak Yaylası arasındaki bağlantı yollarının acil yapılması gerekmektedir. Ayrıca, Altınözü’nün Keskincik Köyü’ne bağlı Tüleyceği Çiftliği’nde yaşayan vatandaşlarımız, yıllardır içme suyundan mahrum bir şekilde yaşamlarını sürdürmektedirler. Traktörlerin arkasına bağladıkları tankerlerle, köyün dışından içme sularını taşımaktadırlar. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nden içme suyu sorununu çözmesini istediklerinde ise ‘Para yok’ cevabını almaktadırlar. EXPO olunca milyonlar var, Tüleyceği ‘içme suyu’ deyince para yok! EXPO’da her akşam sanatçılara milyonlar öde, Alan ve Çardak Yaylakarına yol için ‘Para yok’ de.”

Tamer Yazar