Kaşıkçı’dan Devlet Bahçeli’ye

İl Notları Sunumu MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın da katıldığı Ankara’daki toplantıda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin Milletvekilleriyle yemekte bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekilleri, “Adım Adım 2023: İl İl Anadolu” Programı çerçevesinde yaptıkları İl ziyaretleri hakkında, Ankara’da bir araya geldikleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bilgi verdiler. MHP Hatay Milletvekili Lütfi […]

İl Notları Sunumu

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın da katıldığı Ankara’daki toplantıda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin Milletvekilleriyle yemekte bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekilleri, “Adım Adım 2023: İl İl Anadolu” Programı çerçevesinde yaptıkları İl ziyaretleri hakkında, Ankara’da bir araya geldikleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bilgi verdiler.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın da aynı program çerçevesinde yaptığı Hatay ziyaretleri ve görüşmeleri hakkında toplantıda söz aldığı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir sunum gerçekleştirdiği ifade edildi. Yemekte, bu yılın bir değerlendirmesi yapılırken, gelecek yıla ait atılması gereken adımlar ve politikaların da konuşulduğu öğrenildi.

Tamer Yazar

Exit mobile version