Kavgayı ayıran astsubaya ters kelepçe

Hatay’da ilginç bir olay yaşandı. Esnaflar arasında çıkan bir tartışmaya müdahale eden astsubay, kavgayı ayırmaya çalışırken olay yerine gelen polis ekipleriyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, polisler astsubayın tişörtünün altından silahını gördüklerinde kimliğini göstermesini istediler. Astsubay, kimliğini göstererek kendisini tanıttı. Ancak, bir polis memurunun astsubaya “Silahını teşhir etme lan?” şeklinde tepki göstermesiyle ortam gerildi. Bu gelişmelerin […]

Hatay’da ilginç bir olay yaşandı. Esnaflar arasında çıkan bir tartışmaya müdahale eden astsubay, kavgayı ayırmaya çalışırken olay yerine gelen polis ekipleriyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, polisler astsubayın tişörtünün altından silahını gördüklerinde kimliğini göstermesini istediler. Astsubay, kimliğini göstererek kendisini tanıttı. Ancak, bir polis memurunun astsubaya “Silahını teşhir etme lan?” şeklinde tepki göstermesiyle ortam gerildi.

Bu gelişmelerin ardından polislerle yaşanan tartışma sırasında astsubay yere yatırıldı ve ters kelepçeyle gözaltına alındı. Olay anı, çevredeki bir kişinin cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, yerde yatan astsubayın “Ben bir şey yapmadım” diyerek tepki gösterdiği görüldü.

Olayın detayları ve nedenleriyle ilgili inceleme başlatıldı. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version