Kaybederken İnsan….

“Umarım, çok beğenirsiniz” Mengene Grubu ile Aylin Aslım’ın beraber seslendirdiği “Kaybederken İnsan”, müzikseverlerle buluştu. Şu ana kadar ortaya koydukları performans ve söyledikleri şarkılarla dikkati çeken, Barış Atay ve Nihat Mugil’in kurucuları olduğu Mengene Grubu, Aylin Aslım’ın katılımıyla seslendirdikleri “Kaybederken İnsan” adlı parçayı müzikseverlerle buluşturdu. Şarkıcı Aylin Aslım, “Birlikte söylediğimiz yepyeni şarkımız ‘Kaybederken İnsan’, tüm dijital […]

“Umarım, çok beğenirsiniz”

Mengene Grubu ile Aylin Aslım’ın beraber seslendirdiği “Kaybederken İnsan”, müzikseverlerle buluştu.

Şu ana kadar ortaya koydukları performans ve söyledikleri şarkılarla dikkati çeken, Barış Atay ve Nihat Mugil’in kurucuları olduğu Mengene Grubu, Aylin Aslım’ın katılımıyla seslendirdikleri “Kaybederken İnsan” adlı parçayı müzikseverlerle buluşturdu.

Şarkıcı Aylin Aslım, “Birlikte söylediğimiz yepyeni şarkımız ‘Kaybederken İnsan’, tüm dijital platformlarda” derken, TİP Hatay Milletvekili de olan Sanatçı Barış Atay ise “Güne müzikle başlayalım. Söz-Müzik, canımız kuzen Evrim Mengüllüoğlu’na ait olan, bitanecik Aylin Aslım’la söylediğimiz ‘Kaybederken İnsan’, sonunda sizlerle. Umarım, çok çok beğenirsiniz” dedi.

Aylin Aslım’ın sesini uzun bir aradan sonra ilk defa “Kaybederken İnsan” ile duyduğumuz şarkının sözü ve müziği Evrim Mengüllüoğlu’na, düzenlemesi ise Mengene Grubu’na ait.

-MENGENE-

Alternatif modern rock soundunun hâkim olduğu, etnik müzikten beslenen bir tarza sahip olan Mengene, daha önce İnce Memed (2021), Yürü Bre Hızır Paşa (2021) teklilerini, Değişim (2022) albümünü ve Moğollar grubuna saygı albümü için Issızlığın Ortasında (2022) şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Mengene, Aylin Aslım ile birlikte seslendirdiği son teklisi “Kaybederken İnsan” ile de insanlığa sesleniyor.

Tamer Yazar

Exit mobile version