Kaymakam’dan Belediye Başkanına Teşekkür

İskenderun Kaymakamı Sefa Demiryürek görev süresi dolan ve AKP tarafından iskenderuna yeniden başkan adayı gösterilmeyen İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya hizmetleri anısına teşekkür etti ve plaket verdi. Bir atanmışın bir seçilmişe teşekkür etmesi bazı çevrelerce eleştirilse de İskenderun Belediye başkanı onuruna düzenlenen iftar yemeğinde duygulu anlar yaşadı. İskenderun belediye Başkanı fatih Tosyalı’nın konuyla ilgili mesajı […]

İskenderun Kaymakamı Sefa Demiryürek görev süresi dolan ve AKP tarafından iskenderuna yeniden başkan adayı gösterilmeyen İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya hizmetleri anısına teşekkür etti ve plaket verdi. Bir atanmışın bir seçilmişe teşekkür etmesi bazı çevrelerce eleştirilse de İskenderun Belediye başkanı onuruna düzenlenen iftar yemeğinde duygulu anlar yaşadı.

İskenderun belediye Başkanı fatih Tosyalı’nın konuyla ilgili mesajı şöyle :

“Kaymakamımız Sefa Demiryürek tarafından şahsım onuruna düzenlenen iftar yemeği programında Milletvekillerimiz, İlçe Protokol Üyelerimiz, Kurum Amirlerimiz ve STK Temsilcilerimiz ile bir araya geldik. Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek, beş yıllık görev süremiz boyunca yaptığımız hizmet ve çalışmalardan dolayı şahsıma teşekkür plaketi takdim etti. Görev yaptığımız süre içerisinde her daim yanımızda olan çalışmaları ile ilçemize değer katan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.”

(Sinan Seyfittinoğlu)

Exit mobile version