Kazanmak İçin Herşeyi Yapacağız

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugünkü Antalyaspor maçı için konuştu: Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugünkü Antalyaspor maçını kazanmak için var güçleriyle mücadele edeceklerinin altını çizerek, “Kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi. Perşembe günkü idman öncesi sahada basın mensuplarına maçla ilgili görüşlerini açıklayan Demirel, şöyle konuştu: “Hedefimiz, kazanmak. Çünkü bakıldığında, artık puanlar birbirine çok yakınlaştı. […]

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugünkü Antalyaspor maçı için konuştu:

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugünkü Antalyaspor maçını kazanmak için var güçleriyle mücadele edeceklerinin altını çizerek, “Kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.

Perşembe günkü idman öncesi sahada basın mensuplarına maçla ilgili görüşlerini açıklayan Demirel, şöyle konuştu:

“Hedefimiz, kazanmak. Çünkü bakıldığında, artık puanlar birbirine çok yakınlaştı. Artık kazandıkça, alttan daha da rahat kurtulmaya çalışacaksınız. Bizim için önemli olan, 3 puan. İnşallah, kazanma adına her şeyi yapacağımız bir maç olacak.”

“Oyunumuzda ilerleme var, ama skor hayır!

Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörü Volkan Demirel, ligde son 3 maçta skor olarak istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek Fenerbahçe, Giresunspor ve Ümraniyespor maçlarıyla ilgili olarak da şöyle dedi:

“Oyun olarak memnunum, ama skor olarak memnun değilim. Oyunumuzda ilerleme var. İlerleyen maçlarda galip geleceğimiz maçlar da olacak. Benim için pozisyona girmek de bir oyundur. Oyuncularımızın şanssızlığı, kalecinin bir tarafına çarpıp ya da çok yakınından çıkan kafa vuruşlarımız var, son maçta. Ben, skordan çok oyundan memnunum. Kazanmaya başlayınca hem oyun hem skor bizi tatmin edecektir.”

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version