Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kenan Doğulu

Bu haberin fotoğrafı yok

Yılbaşı Gecesi Antakya’da

Ünlü ses sanatçısı Kenan Doğulu, Hatay Büyükşehir Belediyesi girişimiyle, yılbaşı gecesi Antakya’da bir konser verecek. Kenan Doğulu’nun Antakya konseri, 31 Aralık gecesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait Antakya EXPO alanı, amfi tiyatroda gerçekleşecek.

Geniş bir katılımın olması beklenen Kenan Doğulu Antakya yılbaşı konserine izlemek isteyen MKÜ öğrencileri için, aynı gün öğle saat 11.00’den başlamak üzere, konser saatine kadar Hatay Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin Serinyol-Expo alanında servis hizmetinde bulunacağı duyuruldu.

KENAN DOĞULU KİMDİR?

1974 yılı Mayıs ayı İstanbul doğumlu olan Kenan Doğulu; şarkıcı, bestekar, aranjör ve albüm yapımcısıdır. Yurdaer Doğulu’nun oğlu olan Doğulu, bugüne kadar on dört stüdyo albümü ve beş single çalışması yayımladı. Doğulu, 2007 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil ederek, yarışmayı dördüncü olarak tamamlamıştı. Sanatçının ilk albümü “Yaparım Bilirsin” 1993 yılı Eylül ayında, ikinci albümü “Sımsıkı Sıkı Sıkı” 1994 yılının Aralık ayında yayınlandı. -Selvi Günay-