Kerem Aktürkoğlu trafikte tartışma yaşadı

Galatasaray’ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda yaşanan maç sonrası trafikte tatsız bir olayın içine girdi. Aktürkoğlu, Fatih Karagümrük’e karşı alınan mağlubiyetin ardından aracıyla yola çıkarken trafikte bir kişiyle tartışma yaşadı. Amatör bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde, Aktürkoğlu’na karşı olan kişinin “Sen milli takım oyuncususun” dediği duyuldu. Aktürkoğlu ise bu sözlere “Öyleyim öyleyim” şeklinde […]

Galatasaray’ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda yaşanan maç sonrası trafikte tatsız bir olayın içine girdi. Aktürkoğlu, Fatih Karagümrük’e karşı alınan mağlubiyetin ardından aracıyla yola çıkarken trafikte bir kişiyle tartışma yaşadı.

Amatör bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde, Aktürkoğlu’na karşı olan kişinin “Sen milli takım oyuncususun” dediği duyuldu. Aktürkoğlu ise bu sözlere “Öyleyim öyleyim” şeklinde cevap verdi.

Tartışmanın maçla ilgili olmadığı ve trafikteki bir anlaşmazlık olduğu öne sürülüyor. Aktürkoğlu’nun milli takım oyuncusu olması, tartışmanın seyrini etkilemiş olabilir.

Genç futbolcu, maçta ilk 11’de başlamış ve 73 dakika sahada kalmıştı. Bu sezon tüm kulvarlarda 42 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 14 gol ve 8 asistlik etkileyici bir performans sergilemişti. – Meriç Demiray-

Exit mobile version