Kerim Alıcı’nın Milli Takım Hayali

Atakaş Hatayspor’un 27 yaşındaki futbolcusu Kerim Alıcı, takımında sözleşmesini yenileyerek A Milli Takım formasını giymeyi hedefliyor. Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’da forma giyen Kerim Alıcı, yeni sezon hazırlıkları için Erzurum Palandöken’deki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde bulunuyor. AA muhabirine yaptığı açıklamalarda, takımda kalma kararını ve geleceğe yönelik hedeflerini anlattı. “Ait Olduğum Yerde Devam Etmek İstedim” Kerim […]

Atakaş Hatayspor’un 27 yaşındaki futbolcusu Kerim Alıcı, takımında sözleşmesini yenileyerek A Milli Takım formasını giymeyi hedefliyor. Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’da forma giyen Kerim Alıcı, yeni sezon hazırlıkları için Erzurum Palandöken’deki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde bulunuyor. AA muhabirine yaptığı açıklamalarda, takımda kalma kararını ve geleceğe yönelik hedeflerini anlattı.

“Ait Olduğum Yerde Devam Etmek İstedim”

Kerim Alıcı, Hatayspor’da geçirdiği iki yıl boyunca zor zamanlar yaşadıklarını belirterek, “Geçen sene zor zamanlar yaşadık. Volkan (Demirel) hocamıza teşekkür ediyorum. Bizim için çok uğraştı ve her konuda yardımcı olmaya çalıştı. O zorlu süreçten sonra Özhan (Pulat) hocamız geldi. Onunla da iyi bir uyum yakaladık ve son 4 haftada 8 puanlık bir süreçte bize çok katkısı oldu.” dedi. Alıcı, zor dönemlerin ardından takımda kalma kararını şu sözlerle açıkladı: “Ait olduğum yerde devam etmek istedim. İki senedir buradayım. Burada zor şeyler yaşadık. O dönem yaşananlardan ister istemez herkes etkilendi. Atsu, Onur ve Taner ağabeyi kaybettik. Bizim için çok zor zamanlardı, mekanları cennet olsun. Geçen sene onlar için bir duruş gösterdik. Bu sene de aynı şekilde devam edecek. Umarım takıma elimden gelen katkıyı sağlar, takımın iyi yerlere gelmesine yardımcı olurum.”

“Avrupa Kupaları’nda Hatayspor’u Temsil Etmek İsterim”

Kerim Alıcı, öncelikli hedefinin Hatayspor’da başarı yakalamak olduğunu vurgulayarak, Avrupa Kupaları’nda Hatayspor’u temsil etmek istediğini belirtti. Alıcı, “Avrupa Kupaları’nda Hatayspor’u temsil etmek isterim. Sonra da umarım A Milli Takım formasını da terletebilirim. Bu her gencin, her futbolcunun hayalidir. Umarım bana ileride bu forma nasip olur.” ifadelerini kullandı.

Sezona İyi Başlangıç Yapma İsteği

Hatayspor’un yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palandöken’deki kampta sürdürdüğünü ifade eden Kerim Alıcı, güzel bir ortamda kamp dönemi geçirdiklerini ve çok iyi bir aile ortamı yakaladıklarını aktardı. Alıcı, sezonun ilk haftasında Galatasaray deplasmanına gideceklerini belirterek, “İlk hafta Galatasaray deplasmanına gidiyoruz. Bizim için zor bir deplasman olacak fakat iyi bir takımız ve elimizden geleni yapıp o maçtan 3 puan alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

Yeni sezona umutla bakan Kerim Alıcı, Hatayspor’da gösterdiği performansla hem takımına katkı sağlamayı hem de A Milli Takım formasını giymeyi arzuluyor. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version