Kesk deprem konusunda kitlesel basın açıklaması yapıyor

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu KESK depremin üzerinden geçen 7 ay sonrasında Hatay ve Adıyaman illerinde kitlesel basın açıklaması yapacak. KESK basın açıklamasında sağlıktan eğitime kadar bir çok konuda deprem sonrası yaşanan büyük aksaklık ve eksikliklere dikkat çekilecek. 6 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14:00 de Antakya KESK Koordinasyon merkezinin önünde yapılacak basın açıklamasına tüm Hatay […]

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu KESK depremin üzerinden geçen 7 ay sonrasında Hatay ve Adıyaman illerinde kitlesel basın açıklaması yapacak.

KESK basın açıklamasında sağlıktan eğitime kadar bir çok konuda deprem sonrası yaşanan büyük aksaklık ve eksikliklere dikkat çekilecek. 6 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14:00 de Antakya KESK Koordinasyon merkezinin önünde yapılacak basın açıklamasına tüm Hatay halkı davet edildi.

Basın açıklamasına dair Kesk Açıklaması şöyle:

“ DEPREMİN ÜZERİNDEN 7 AY GEÇTİ! 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremlerin üzerinden 7 ay geçti. Ne yazık ki, iktidarın propagandalarının aksine depremin yaşandığı illerde yaşanan sorunlar her geçen gün ağırlaşmaktadır.

İlk günden bu yana deprem bölgelerinde sağlık, eğitim, psiko-sosyal dayanışmayı sürdüren KESK, depremin 7. Ayında, deprem sonrası yaşanan sorunlara dikkat çekmek ve duyarlılık oluşturmak amacıyla 6 Eylül 2023 Çarşamba günü Hatay ve Adıyaman’da KESK Yürütme Kurulu üyeleri ve işkolları MYK üyelerinin katılımıyla kitlesel basın açıklaması gerçekleştiriyor.” – Sinan Seyfittinoğlu-

Exit mobile version