Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırıkhan Belediyesi…

İktidar desteğini de arkasına

İktidar desteğini de arkasına alıyor…

22.halı saha ve 36.park

Kırıkhan Belediyesi, iktidar desteğini de arkasına almak suretiyle, ilçeye hizmetlerini sürdürüyor. İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un, son 8 yıl içinde ilçeye 22 halı saha ile 36 park kazandırdığı kaydedildi.

Başkan Yavuz; Aydınlı Mahallesi, Menderes Mahallesi ve Demirkonak Mahallelerinde hizmete sunduğu 3 adet halı saha ile Kırıkhan’da 22. halı sahayı hizmete sunarken, Özyörük Mahallesi’nde yapımına yeni başladığı çocuk oyun parkı ile de ilçeye 36. çocuk oyun parkını kazandırmış oldu.

Yapılan bu hizmetlerle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yavuz, şöyle dedi:

“Ülkemizin geleceği, çocuklarımız ve gençlerimizdir. Bizler de elimizden geldiği kadar çocuklarımıza ve gençlerimize, spor yapacakları ve çocuklarımızın eğleneceği oyun parklarını hizmete sunarak, onlara özgüven aşılamaya devam ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Tabi çocuklarımıza ve gençlerimize hizmete yönelik çalışmalarımız sadece halı saha ve çocuk oyun parklarından ibaret değil. Kapalı antrenman salonları, yüzme havuzları ve diğer branşlarda spor alanlarını hizmete sunduk. İlçemize hayırlı olsun.”

-Haber/Mehmet Durmaz-