Kırıkhan Belediyesi’nde devir teslim

Kırıkhan Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, görevine başlamak üzere hizmet bayrağını devraldı. Şehit Gülşah Güler sosyal tesislerinde gerçekleştirilen devir teslim törenine vatandaşlar tarafından katılım sağlandı. Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Mustafa İbiş ve Hamza Cirnooğlu, Belediye Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve birçok vatandaş, devir teslim töreninde hazır […]

Kırıkhan Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, görevine başlamak üzere hizmet bayrağını devraldı. Şehit Gülşah Güler sosyal tesislerinde gerçekleştirilen devir teslim törenine vatandaşlar tarafından katılım sağlandı.

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Mustafa İbiş ve Hamza Cirnooğlu, Belediye Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve birçok vatandaş, devir teslim töreninde hazır bulundu.

Tören sırasında konuşan eski Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 10 yıl boyunca ilçenin güzelleştirilmesi için büyük çaba harcadığını belirterek, “Huzur içinde hizmet bayrağını teslim ediyorum.” dedi.

Yeni göreve başlayan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik ise, önceki başkana teşekkür ederken, “Bugüne kadar yapılan hizmetlerden ötürü başkan Yavuz’a teşekkür ediyorum. İnşallah bizler de bu hizmet bayrağını daha yükseklere çıkaracağız.” şeklinde konuştu. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version