Kırıkhan’da çıkan yangında ev alevlere teslim oldu

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde alevlere teslim olan bir evde önemli hasar meydana geldi. Olay, Kırıkhan ilçesi Aydınlı Mahallesi’nde bilinmeyen bir nedenden ötürü gerçekleşti. Yangın anı ve müdahale Mahalle sakinleri, evde alevlerin yükseldiğini gördüklerinde hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine, olay yerine hızlı bir şekilde polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede […]

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde alevlere teslim olan bir evde önemli hasar meydana geldi. Olay, Kırıkhan ilçesi Aydınlı Mahallesi’nde bilinmeyen bir nedenden ötürü gerçekleşti.

Yangın anı ve müdahale

Mahalle sakinleri, evde alevlerin yükseldiğini gördüklerinde hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine, olay yerine hızlı bir şekilde polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürmeyi başardı.

Hasar durumu

Yangının çıkması sonucu evde maddi hasar oluştu. Yangının nedenine ilişkin incelemelerin devam ettiği bildirildi. Yetkililer, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı.

Exit mobile version