Kırıkhan’da depremzedeye kötü sürpriz

Depremin ardından devlet tarafından tahsis edilen ahşap iş yerinde ekmek parasını kazanmaya çalışan depremzede esnafın iş yeri hırsızlar tarafından soyuldu. Kırıkhan ilçesi Çayyolu Mahallesi’nde bulunan Soner Dönmez’e ait ahşap iş yerinde meydana gelen olayda, hırsızlar yaklaşık 90 bin TL değerinde malzeme çaldı. Depremden sonra yaşam mücadelesi veren Dönmez, kredi çekerek elektrik ve elektronik eşya satışı […]

Depremin ardından devlet tarafından tahsis edilen ahşap iş yerinde ekmek parasını kazanmaya çalışan depremzede esnafın iş yeri hırsızlar tarafından soyuldu. Kırıkhan ilçesi Çayyolu Mahallesi’nde bulunan Soner Dönmez’e ait ahşap iş yerinde meydana gelen olayda, hırsızlar yaklaşık 90 bin TL değerinde malzeme çaldı.

Depremden sonra yaşam mücadelesi veren Dönmez, kredi çekerek elektrik ve elektronik eşya satışı yapmaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde hırsızlar, iş yerinin arka kısmını parçalayarak içeri girdi. Elektrik tesisatı malzemeleri, elektronik eşyalar ve kasada bulunan bir miktar parayı çalan hırsızlar, büyük bir zarara yol açtı.

Olayın ardından açıklama yapan Soner Dönmez, “Gece saatlerinde yaşanan hırsızlık olayında 3-4 kişi olduklarını tahmin ediyoruz. Yaklaşık 90 bin TL’lik zararımız var. Kablolar, küçük ev aletleri ve kasada bulunan parayı çalmışlar. Gerçekten büyük bir zarar yaşadık” dedi.

Depremzede esnaf, Türk polisinin hırsızları yakalayacağına olan inancını ifade etti. -Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version