Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kısa spor haberi

Ekincispor Kongresi Pazar günü

Ekincispor Kongresi Pazar günü
Başkan ATEŞ yönetime aday istedi, olmazsa “Biz elimizi taşın altına koymaya devam ederiz” dedi.
Hatay Amatör Küme Süper Ligi ekibi Ekincispor, hafta sonunda kongre yapıyor. Ekincispor Kongresi, 14 Mayıs Pazar günü Ekinci Mahallesi’ndeki View Kafe’de yapılıyor.
Kulüp Başkanı Sonay Ateş, takımla ilgili şu bilgileri verdi:
“Mevcut yönetim olarak, yaklaşık 15 yıldır Ekincispor’a fedakarca ve büyük özveri ile hizmet etmekteyiz. Kulübümüzü yaşatmaya çalışmaktayız. Süper Amatör Lig’de bulunan Kulübümüz, altyapıya önem vererek toplam 6 kategoride başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Her şeyden önemlisi, Ekincispor, bütün mezhepleri içinde barındırmaktan mutlu olan ve bundan gurur duyan tam bir Hatay mozaiğidir.
Yönetim Kurulu olarak maddiyatımız yetersiz, eksikliklerimiz ya da uzun zamandır yönetimde bulunmamızdan kaynaklı heyecanımız azalmış olabilir. Bu noktadan hareketle, çıtayı daha yukarılara taşıyacak daha başarılı bir kulüp yaratma hedefi olan ciddi bir ekibin çıkması halinde seve seve destek vereceğiz. Ancak çıkmaması halinde, ben ve arkadaşlarım elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Canımız kadar sevdiğimiz Ekincisporumuzu sahipsiz bırakmayacağız. Beklentimiz, artık zenginlerimizin devreye gitmesidir. Bu zamana kadar bizi ayakta tutan cefakar üyelerimize, arkadaşlarımıza ve çevremize desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, herkesi kongreye davet ediyorum.” -Cemil Yıldız-