Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kısa spor haberleri

M.Cem Hanoğlu, en kritik

M.Cem Hanoğlu, en kritik 90 dk’da…

Fener-Kasımpaşa maçında…

Hatay Bölgesi Süper Yardımcı Klasman Hakemi Mehmet Cem Hanoğlu, yine Süper Lig’in en zorlu 90 dakikasında görev alıyor. Mehmet Cem Hanoğlu, yarın İstanbul’da oynanacak olan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında görev yapacak. Yarınki maçın Orta Hakemi Fırat Aydonus, Yardımcıları da Serkan Ok ile M.Cem Hanoğlu. Yarınki FB-Kasımpaşa maçı saat 15.00’te başlıyor.

 

Kadınlar basketbolda

Hatay-Beşiktaş

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde, Hatay Büyükşehir Belediyespor haftayı evinde geçiriyor. Hafta arasında Macaristan’dan galibiyetle dönen ve Euroleague’de 6. galibiyetini alan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Lig’in güçlü ekibi Beşiktaş ile yarın oynuyor. Antakya Spor Salonu’ndaki maçın başlama saati 16.30.  -Cemil Yıldız-

 

Cezalar ağır oldu

Gümüşhanespor sahası 5 maç, Ankaragücü sahası 2 Maç kapalı…

Geçtiğimiz hafta içinde Ankara’da oynanan MKE Ankaragücü-Gümüşhanespor maçında çıkan olayların ardından iki Kulübe de çok ağır cezalar geldi. Hatayspor ile aynı grupta mücadele eden iki ekipten liderin sahası 5 maç, ikinci sıradaki Ankaragücü sahası ise 2 maç kapatıldı.  TFF Disiplin Kurulu kararı şöyle: “Gümüşhanespor Kulübü’nün, 12.02.2017 tarihinde oynanan GÜMÜŞHANESPOR – MKE ANKARAGÜCÜ Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle, takdiren 5 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına…  Aynı müsabakada GÜMÜŞHANESPOR Kulübü’nün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına… Aynı müsabakada GÜMÜŞHANESPOR Kulübü Görevlisi UĞUR ŞEREMET’in, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına… 23- MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü’nün, 12.02.2017 tarihinde oynanan GÜMÜŞHANESPOR – MKE ANKARAGÜCÜ Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle, takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına… Aynı müsabakada MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü’nün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı, takdiren 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.”

 

Amatörlerde Transfer uzadı

Amatör Spor Kulüpleri için ara transfer yeniden uzatıldı. Ara transfer bir hafta daha uzatılırken, Hatay ASKF, gelişmeyi şöyle duyurdu: “Kulüplerimizin dikkatine! 2016-2017 sezonu 2. transfer dönemi bir hafta uzatılmıştır.”

 

2.Lig’de bu hafta maçları

Hatayspor’un grubunda yarın oynanacak olan maçlar şunlar: MKE Ankaragücü-Tokat; Hatay-İnegöl; 1461 Trabzon-Etimesgut; Menemen-Eyüp; Tuzla-Niğde; K.Erciyes-Gümüşhane; Aydın-Karşıyaka; Kastamonu-Kırklareli; Bugsaş-Sarıyer

 

2.lig kırmızı grup puan durumu

Takım                  PUAN

  1. Gümüşhane 46
  2. Ankaragücü 45
  3. Menemen 40
  4. Hatayspor 36
  5. Karşıyaka 36
  6. Nigde 35
  7. Eyüpspor 33
  8. Kastamonu 32
  9. Sarıyer 31
  10. Etimesgut 29
  11. Aydınspor 29
  12. İnegölspor 29
  13. Bugsaşspor 26
  14. 1461 Trbzon 24
  15. Tuzlaspor 23
  16. Tokatspor 20
  17. Kırklareli 19
  18. Erciyes -1

 

Erzin-Çorum

İlimiz 3. Lig ekiplerinden Erzin Belediyespor, yarın Çorumspor’u konuk ediyor. Yarın Erzin’de oynanacak olan maç saat 13.00’te. Erzin-Çorum maçını Hakem Hidayet Yasir Çimen yönetecek.