Kısa Spor Haberleri

YARINKİ 90 DAKİKA ÖNCESİ TAKIMLARIN 11 MAÇLIK PERİYODU Yarın Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Hatayspor- Kocaeli Birlikspor maçı öncesi takımların genel durumlarına bakacak olursak… Bordo-Beyazlılar; 11 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile topladığı 25 puanla puan cetvelinde üçüncü sırada bulunuyor. Bordo-Beyazlıların rakibi Kocaeli Birlikspor ise 11 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik aldı. […]

YARINKİ 90 DAKİKA ÖNCESİ TAKIMLARIN 11 MAÇLIK PERİYODU
Yarın Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Hatayspor- Kocaeli Birlikspor maçı öncesi takımların genel durumlarına bakacak olursak… Bordo-Beyazlılar; 11 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile topladığı 25 puanla puan cetvelinde üçüncü sırada bulunuyor. Bordo-Beyazlıların rakibi Kocaeli Birlikspor ise 11 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Kırmızı-Beyazlı ekip, Lig’de lisans vecibelerini yerine getirmediğinden dolayı TFF’den 3 puan kesim cezası aldı. Böylelikle topladığı 5 puandan 3 puan silindikten sonra, Kocaeli Birlikspor’un puan hanesinde 2 puan kaldı. Kırmızı-Beyazlı ekip, puan cetvelinde 17. sırada.
Takımların Lig’de bugüne kadarki maçlarda aldıkları sonuçlar da şöyle:
HATAYSPOR:
Hatay:2 Kastamonu:0
Keçiörengücü:4 Hatay:1
Buca:1 Hatay:2
Hatay:3 Tokat:0
Mersin İY.:0 Hatay:3
Hatay:0 Sivas:0
Tuzla:0 Hatay:1
Hatay:1 Bodrum:0
Menemen:1 Hatay:0
Hatay:3 Etimesgut:0
Eyüp:0 Hatay:2
KOCAELİ BİRLİKSPOR:
Menemen:4 Kocaeli Birlik:1
Kocaeli Birlik:1 Etimesgut: 0
Eyüp:3 Kocaeli Birlik:2
Kocaeli Birlik:1 Buca:1
İnegöl:1 Kocaeli Birlik:1
Kocaeli Birlik:0 Sancaktepe:5
Amed:2 Kocaeli Birlik:1
Kocaeli Birlik:1 Afyon:4
Kastamonu:3 Kocaeli Birlik:1
Kocaeli B:0 Keçiörengücü:2

Süper Lig’de haftanın derbi maçında
SAMANDAĞ :1 İSKENDERUN BEL.: 1
Hatay Amatör Küme Süper Ligi’ne ait zirveyi doğrudan ilgilendiren haftanın en önemli maçında, Samandağspor ile İskenderun Belediyespor 1-1 berabere kaldı. Lig’de bugüne kadar çıktığı 6 maçın tamamını kazanan ve önceki günkü maça da galibiyet parolası ile çıkan Samandağspor, bu maçta bekleneni veremedi ve rakibi önünde yenik düştüğü maçta ancak son dakikalarda kazandığı golle beraberliği kurtarabildi. Samandağ Stadı’ndaki maç 1-1 sona erdi.

Defne 1-0 mağlup
Hatay Amatör Küme Süper Ligi’nde, Defne 2013 Spor, çıktığı İskenderun deplasmanından puansız döndü. Defne 2013 Spor, Çarşamba günü İskenderun’da Körfez İskenderunspor ile karşılaştı ve rakibine 1-0 yenildi. Defne 2013 Spor, haftayı böylelikle puansız kapattı.

YAYLADAĞI:1 GÖZCÜLER:1
Hatay Amatör Küme Süper Ligi’nde, Yayladağı Stadı’nda oynanan maçta karşılıklı birer gol sesi çıktı. Yayladağıspor ile Gözcülerspor 1-1 berabere kalarak puanları bölüştü.

Kırıkhan-Dörtyol maçında olay
HAKEME SALDIRI
Hatay Birinci Amatör Küme’ye ait, Çarşamba günü Kırıkhan Stadı’nda oynanan maçta hakem saldırıya uğradı. Kırıkhangücü ile Dörtyol Esnafspor arasında oynanan maçta, konuk ekip oyuncuları ve yöneticileri hakemlere saldırdı, hakemler de maçı tatil etti. Maç, Kırıkhangücü lehine 1-0 devam ederken maç tatil edildi. Tertip Komitesi’nin, maçı Dörtyol aleyhine 3-0 tescil etmesi bekleniyor.

Exit mobile version