KKTC Başbakanı Hatay’da

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal ÜSTEL, eşi Fatma Zerrin ÜSTEL beraberinde bir heyetle Hatay'a geldi

Hafta sonunda Hatay’a gelen KKTC Başbakanı ve beraberindeki heyet İskenderun’daki Valilik konağında Vali Mustafa Masatlı’lı ziyaret etti.
Valilik açıklamasında :Valimiz Mustafa MASATLI’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başbakan imkanlar çerçevesinde katkılarını devam ettireceklerini ifade ederken Valimiz, depremin yaralarının sarılması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi’nin başkanlığında Devletimizin var gücüyle Hatay’ımızın yeniden inşa ve ihyası için çalıştığını belirtti.” denildi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel ve beraberindeki heyet üyeleri ilçe Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek ile birlikte ilçe belediyesine ait Doğan Restaurant Cafe’de birlikte yemekte yedi. Yemekte İskenderun belediye başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal da hazır bulundu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel ve beraberindeki heyet üyeleri ziyaretin asıl gerekçesi olan Konteyner kente de gitti açılışa katıldı.
İskenderun kaymakamı Demiryürek,” Asrın felaketi sonrasında şehrimizin yeniden ayağa kalkması noktasında desteklerini esirgemeyen KKTC heyeti ile Tüm Kamu-Kurum ve Kuruluşlara canı gönülden teşekkür ediyorum.”dedi. – Meriç Demiray-

Exit mobile version