Koç Üniversitesi Birincisi Antakyalı

Türkiye’nin önde gelen yüksek öğretim kurumlarından koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2023 mezunları içinde okul birinciliğini Antakyalı ARDA TİFTİKÇİ kazandı. Bir süre önce vefat eden Antakyalı Av.Halef Tiftikçi ile eşi Av. Suzan Tiftikçi’nin oğlu ARDA; anne ve baba mesleği tercihi ile okuduğu Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği birincisi sıfatıyla okulun kütüğüne adını yazdırdı ve […]

Türkiye’nin önde gelen yüksek öğretim kurumlarından koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2023 mezunları içinde okul birinciliğini Antakyalı ARDA TİFTİKÇİ kazandı.

Bir süre önce vefat eden Antakyalı Av.Halef Tiftikçi ile eşi Av. Suzan Tiftikçi’nin oğlu ARDA; anne ve baba mesleği tercihi ile okuduğu Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği birincisi sıfatıyla okulun kütüğüne adını yazdırdı ve plaketi kendi eliyle çaktı.

Geçtiğimiz hafta içinde gerçekleşen KOÇ Üniversitesi mezuniyet töreninde dünyaca ünlü isim Sequoia Capital Ortağı Michael Moritz konuşma yaptı.

MORİTZ KİM?Michael Moritz, 1954 Cardiff doğumlu Menlo Park, Kaliforniya’daki Silikon Vadisi’nde yerleşik Sequoia Capital isimli risk sermayesi şirketinde görevli risk sermayedarı ve Google şirketinin eski yönetim kurulu üyesi

Exit mobile version