Koçaklar’dan Antakya Gazetesi’ne 58. Yıl Tebriği

Antakya Gazetesi’nin 58. kuruluş yıl dönümü için Emekli Vali-Danıştay Üyesi M. Temel Koçaklar’dan bir tebrik mesajı yayımlandı. Koçaklar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yayın hayatına başladığı 4 Eylül 1966 tarihinden bu yana toplumda saygınlığını ve güvenilirliğini koruyan, toplumsal değerlere sahip çıkarak bağımsız yayıncılık anlayışını sürdüren ve basın-yayın hayatındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ‘Antakya Gazetesi’nin […]

Antakya Gazetesi’nin 58. kuruluş yıl dönümü için Emekli Vali-Danıştay Üyesi M. Temel Koçaklar’dan bir tebrik mesajı yayımlandı. Koçaklar, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Yayın hayatına başladığı 4 Eylül 1966 tarihinden bu yana toplumda saygınlığını ve güvenilirliğini koruyan, toplumsal değerlere sahip çıkarak bağımsız yayıncılık anlayışını sürdüren ve basın-yayın hayatındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ‘Antakya Gazetesi’nin 58. kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlarım.
Gazetenizin kurucusu, merhum Nezih Gassan Seyfittinoğlu’nu rahmetle anarken, sizi ve şahsınızda Antakya Gazetesi çalışanlarını içtenlikle tebrik ederim. Gazetenize bundan sonraki yayın hayatında da üstün başarılar dilerim.
İçten selam, sevgi ve saygılarımla…” – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version