Konteyner Üzerindeki Otomobil Herkesi Şaşırtıyor

Hatay’da esnaflık yapan Yılmaz Özdemir, arkadaşının emanet ettiği aracı zarar görmemesi için forkliftle konteynerin üzerine koyarak koruma altına aldı. Bu ilginç görüntü, vatandaşların dikkatini çekiyor.

Yılmaz Özdemir’in İlginç Önlemi

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nde nakliyecilik yapan Yılmaz Özdemir, arkadaşının motoru arızalı olan otomobilini emanet aldıktan sonra ilginç bir yönteme başvurdu. Aracın park halinde zarar görebileceğini ve hırsızların hedefi olabileceğini düşünen Özdemir, otomobili forklift yardımıyla iş yerinin önündeki konteynerin üzerine yerleştirdi.

Adres Tarifinde Kolaylık Sağlıyor

Konteynerin üzerinde duran *yeşil otomobil*, iki aydır vatandaşların dikkatini çekiyor. Özdemir, aracı korumanın yanı sıra adres tarifinde de bu durumu avantaja çevirmiş durumda. İş yerine gelenlere konteyner üzerindeki araçla kolayca yerlerini tarif ettiklerini belirten Özdemir, ilginç çözümüyle herkesin ilgisini çekiyor.

“Aracı yukarıya koydum, kimse dokunmasın”

Yılmaz Özdemir, arkadaşı tarafından emanet edilen aracın başına bir şey gelmemesi için konteynerin üzerine çıkardığını ifade etti. Özdemir, “Motoru arızalı olan bu arabayı arkadaşım emanet etti. Ben de hem korumak hem de kimsenin dokunmaması için yukarıya konteynere koydum. Arabanın içinde motor parçaları var ve hırsızlık olmasın diye bu tedbiri aldım. Gelen misafirlere de ‘konteynerin üzerindeki yeşil arabanın yanındayız’ diyerek kolayca tarif yapabiliyoruz” dedi. İki aydır konteynerin üzerinde duran araç, Özdemir’in iş yerine gelenlerin ve mahalle sakinlerinin dikkatini çekiyor. Emanet araç, sahibine teslim edilene kadar konteynerin üzerinde durmaya devam edecek.

Exit mobile version