Konya’dan Hatay’a Ramazan yardımı yolda

Konya, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesi tarafından organize edilen bir yardım kampanyasıyla, Hatay’da yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla harekete geçti. Hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan Ramazan ayı gıda yardım TIR’ı, dualar eşliğinde Hatay’a uğurlandı.TDV Konya Şubesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu yardım hareketi, depremzedelere umut ve yardım eli olmak amacıyla hayata geçirildi. Yardım TIR’ı, içinde Ramazan […]

Konya, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesi tarafından organize edilen bir yardım kampanyasıyla, Hatay’da yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla harekete geçti. Hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan Ramazan ayı gıda yardım TIR’ı, dualar eşliğinde Hatay’a uğurlandı.TDV Konya Şubesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu yardım hareketi, depremzedelere umut ve yardım eli olmak amacıyla hayata geçirildi.

Yardım TIR’ı, içinde Ramazan ayına özel hazırlanan gıda kolilerinin yanı sıra temel ihtiyaç malzemelerini de barındırıyordu. Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak ve zor zamanlarında yanlarında olduklarını hissettirmek hedeflendi.Yardım TIR’ı, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, il müftü yardımcıları, merkez ilçe müftüleri, görevliler ve gönüllülerin katılımıyla düzenlenen bir programla dualar eşliğinde uğurlandı. Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun yaptığı duanın ardından yardım TIR’ı, Hatay‘daki depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.Bu anlamlı yardım hareketi, Konya’nın insani ve yardımsever yüzünü bir kez daha ortaya koydu. Yardım TIR’ı, dualarla ve umutla yüklü bir şekilde Hatay’a hareket ederken, depremzedelere yardım eli uzatmak ve onların yanında olduğunu hissettirmek için yola çıktı.

Exit mobile version