Kooperatiflere hibe

Proje kapsamında Hatay dahil 11 il var.

ENHANCER Projesi çerçevesinde; Adana, Ankara, Bursa, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin ve Şanlıurfa’da faaliyet gösteren kooperatif ve kooperatif birlikleri için “İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı” ile toplam 2.7 milyon avro hibe desteği sağlanacak.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve kısaca ICMPD (Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi) tarafından yürütülen bu program, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla gerçekleştiriliyor. İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı’nın üçüncü çağrısı, bugün düzenlenecek olan çevrimiçi tanıtım toplantısı ile duyuruldu.

Hibe programından faydalanmak isteyen kooperatifler ve kooperatif birlikleri için tanıtım toplantısı 26 Eylül 2024 Perşembe günü saat 10:30’da gerçekleştirilecek. Toplantıda başvuru koşulları detaylı bir şekilde anlatılacak ve katılımcıların soruları yanıtlanacak.

Hibe miktarları, kazanan başvuru sahiplerine 40 bin ile 110 bin avro arasında değişen destekler sunacak. Destek başvuruları için son tarih 31 Ekim 2024. Hibe programı hakkında daha fazla bilgi almak isteyen kooperatifler ve kooperatif birlikleri, [enhancerproject.com](https://enhancerproject.com) adresinden detaylı bilgi alabilirler.

Exit mobile version