Köpeğe çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, köpeğe çarparak devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı. Olay, Deniz Mahallesi’nde meydana geldi. 19 yaşındaki Kemal Ş. yönetimindeki 31 ATY 919 plakalı motosiklet, yolda karşısına çıkan bir köpeğe çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet devrildi ve sürücü yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri […]

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, köpeğe çarparak devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı. Olay, Deniz Mahallesi’nde meydana geldi.
19 yaşındaki Kemal Ş. yönetimindeki 31 ATY 919 plakalı motosiklet, yolda karşısına çıkan bir köpeğe çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet devrildi ve sürücü yaralandı.
Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri tarafından Samandağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın ardından polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Motosiklet sürücüsünün durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Exit mobile version