Koray İmza Attı

Beşiktaş U-19 Takımının U-19 gol kralı KORAY YAĞCI, Hataysporla  3 yıllık mukavele imzaladı. Hatayspor, birkaç gündür ilgilenmekte olduğu Beşiktaş U-19 Takımı santrforu Koray Yağcı’yı kadrosuna resmen ilave etti. Koray, önceki gün Hatay’a geldi ve kendisini 3 yıllığına Hatayspor’lu yapan imzayı attı. Hatayspor Kulübü de Perşembe günü akşam saatlerinde gelişmeyi şöyle duyurdu: “Hoş geldin Koray Yağcı. […]

Beşiktaş U-19 Takımının U-19 gol kralı KORAY YAĞCI, Hataysporla  3 yıllık mukavele imzaladı.

Hatayspor, birkaç gündür ilgilenmekte olduğu Beşiktaş U-19 Takımı santrforu Koray Yağcı’yı kadrosuna resmen ilave etti. Koray, önceki gün Hatay’a geldi ve kendisini 3 yıllığına Hatayspor’lu yapan imzayı attı.

Hatayspor Kulübü de Perşembe günü akşam saatlerinde gelişmeyi şöyle duyurdu:

“Hoş geldin Koray Yağcı. Beşiktaş U-19 Takımından genç forvet Koray Yağcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine, Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı. Atakaş Hatayspor’umuza hoş geldin, Koray Yağcı.”

Hatayspor’un yeni transferi Koray, daha sonra da Acıbadem Fulya Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Kulüp, sağlık kontrolünü de şöyle duyurdu:

“Yeni transferimiz Koray Yağcı, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.”

KORAY YAĞCI KİM?

Hatayspor’un yeni transferi Koray Yağcı, 19 yaşında, 1.85 boyunda. Geçen Süper Lig U-19 liginde 17 gole imza attı. UEFA U-19 Ligi’nde de 6 maç oynadı, 3 gole imza attı. Koray, sol ayağını iyi kullanıyor. Geçen sezon Fransa-Famalicao’dan transfer teklifi aldı.

Hatayspor Kulübü, yeni futbolcusu için, kulübün tesislerine girişinden sahadaki duruşuna, stadyumdan sahaya girişine dek, çok özel bir klip çekimi yaptı ve bu çekimi de Kulübün internet sitesinden duyurdu. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version