KOSGEB Destekleri Semineri İTSO’da Gerçekleşti

KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü ve İskenderun Teknik Üniversitesi iş birliğiyle, TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda (İTSO) gerçekleştirildi. Seminere, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da katılım sağladı. Açılış konuşmasını TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen yaptı. Ugutmen, […]

KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü ve İskenderun Teknik Üniversitesi iş birliğiyle, TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda (İTSO) gerçekleştirildi. Seminere, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da katılım sağladı.

Açılış konuşmasını TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen yaptı. Ugutmen, kadın girişimciliğini artırmak ve geliştirmek adına düzenlenen bu seminerin önemine dikkat çekerek, KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü ve İskenderun Teknik Üniversitesi’ne teşekkür etti.

Seminerde, KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş, KOSGEB destekleri hakkında katılımcılara detaylı bilgi verdi. Ardından İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet Hakan Demir, “KOSGEB Proje Yazımı” konulu sunumunu gerçekleştirdi. İSTE Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hakan Eryüzlü ise “Finansal Okuryazarlık” üzerine yaptığı sunumla katılımcılara değerli bilgiler aktardı.

-Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version