Kumsalda mahsur kalan araç kurtarıldı

Hatay’ın Samandağ ilçesi Çevlik Mahallesi’nde bir minibüs, sahil yolunda kumsala saplandı. Olay, Çevlik Sahili’nde meydana geldi ve araç sahibi durumu hemen 112 Acil İtfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Çevlik Müfrezesi itfaiye ekipleri, vatandaşların da yardımıyla minibüsü kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Uzun uğraşlar sonucunda minibüs, saplandığı kumsaldan çekilerek çıkarıldı. […]

Hatay’ın Samandağ ilçesi Çevlik Mahallesi’nde bir minibüs, sahil yolunda kumsala saplandı. Olay, Çevlik Sahili’nde meydana geldi ve araç sahibi durumu hemen 112 Acil İtfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Çevlik Müfrezesi itfaiye ekipleri, vatandaşların da yardımıyla minibüsü kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.
Uzun uğraşlar sonucunda minibüs, saplandığı kumsaldan çekilerek çıkarıldı. – Mehmet Durmaz-

HATAY’DA DENİZ KIYISINDA KUMSALA BATAN MİNİBÜS, İTFAİYE EKİPLERİ VE VATANDAŞLARIN UZUN SÜREN UĞRAŞIYLA KURTARILDI. (MEHMET URAS/HATAY-İHA) Hatay’da deniz kıyısında kumsala batan minibüs, itfaiye ekipleri ve vatandaşların uzun süren uğraşıyla kurtarıldı.
Exit mobile version