Kurum: “Halkın Onayı Olmadan Adım Atmayacağız”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay’da yürütülen ihya ve inşa çalışmalarını yerinde denetlemek üzere şehre geldi. Ziyaret kapsamında basına açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, Hatay’daki rezerv alanlar hakkında merak edilen konulara da değindi. Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, “Rezerv alanlarla ilgili kararlarımızı verdik. Vatandaşlarımızın bizden talep ettiği, şehrin merkezinde ‘Bizim alanımızı da dönüştürür müsünüz?’ […]

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay’da yürütülen ihya ve inşa çalışmalarını yerinde denetlemek üzere şehre geldi. Ziyaret kapsamında basına açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, Hatay’daki rezerv alanlar hakkında merak edilen konulara da değindi.
Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, “Rezerv alanlarla ilgili kararlarımızı verdik. Vatandaşlarımızın bizden talep ettiği, şehrin merkezinde ‘Bizim alanımızı da dönüştürür müsünüz?’ dedikleri bölgelerde konutlarımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın istemediği hiçbir alanda projelerimizi hayata geçirmiyoruz. Biz, göreve geldiğimiz günden bu yana milletimizin bizden ne talep ettiyse onu gerçekleştirdik,” dedi.
Kurum, rezerv alanlarla ilgili hassasiyetlerini vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın istemediği hiçbir şeyi yapmayacağız, yaptırmayacağız. Ancak tüm bunlara rağmen, halkımızı yanlış yönlendirmeye çalışanları da esefle izliyoruz. İstedikleri kadar rahatsız olsunlar, biz daha hızlı çalışacağız ve her zaman iyinin, doğrunun ve güzelin peşinden gitmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version