Lider Gibi Oynayacağız…

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugünkü maç öncesi konuştu: Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugünkü Adana Demirspor maçı öncesi açıklamasında, “Lider gibi oynayacağız” mesajı verdi. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, göreve geldikten bu yana iki hafta geçtiğini kaydederek, “Ne mutlu bize, hem altın 6 puan alarak moralimizi yükselttik, hem de ligin kaderini belirleyecek maçlar öncesi güven […]

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugünkü maç öncesi konuştu:

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugünkü Adana Demirspor maçı öncesi açıklamasında, “Lider gibi oynayacağız” mesajı verdi. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, göreve geldikten bu yana iki hafta geçtiğini kaydederek, “Ne mutlu bize, hem altın 6 puan alarak moralimizi yükselttik, hem de ligin kaderini belirleyecek maçlar öncesi güven tazeledik” dedi.
Bugün, Adana Demirspor’la çok önemli bir maç oynayacaklarını ve amacın her zaman olduğu gibi galip gelmek olduğunu açıklayan Mehmet Altıparmak’ın görüşleri şöyle:
“Rakibimizin isteklerini, konumunu çok iyi biliyoruz ve hala analiz etmeye devam ediyoruz. Tek hedefimiz şampiyon olmak. İçerde ve dışarda kazanmaya oynuyoruz. Oyun anlayışımızdan asla ödün vermeyeceğiz.
Lider gibi oynayacağız Umarım Adana’dan üç puanla dönerek, rakiplerimizle olan puan farkını daha da açacağız.
Ligin boyu kısaldı ve puan avantajını korumak istiyoruz. Çok önemli bir taraftar kitlesine karşı oynayacağız. Benim oyuncularımın bu konuda tecrübesi mevcut. Bu tecrübenin sonuca etki etmesi için çalışacağız. Şu an için cezalımız yok. Sadece Hamza Gür ve Dame Diop’un sakatlıkları devam ediyor.
Futbolcularımın hepsi çok kaliteli ve karakterli, kimin oynadığını çok önemli değil. Önemli olan, Hatayspor’a ne kattığıdır. Bütün oyuncularıma eşit uzaklıktayım. Bundan asla ödün vermem. Futbolcularımızın kıymetini biliyoruz. Taraftarlarımızın hepsine gönülden teşekkür ediyorum.”
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version