Liderlerin Kurban Bayramı programı netleşti

Türkiye, Kurban Bayramı’na hazırlanırken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile siyasi parti liderlerinin bayram planları şekillendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramı Ankara dışında geçirecek ve ailesiyle olacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ise bayramı Ankara’da kutlayacak. CHP Lideri Özgür Özel, bayramda ailesiyle Manisa’da olacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı’nı Ankara’da […]

Türkiye, Kurban Bayramı’na hazırlanırken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile siyasi parti liderlerinin bayram planları şekillendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramı Ankara dışında geçirecek ve ailesiyle olacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ise bayramı Ankara’da kutlayacak.

CHP Lideri Özgür Özel, bayramda ailesiyle Manisa’da olacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı’nı Ankara’da geçirecek. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da bayramda Ankara’da olacak.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan, bayram boyunca il dışında belediye ziyaretlerine katılacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bayramı Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise doğum yeri Afyonkarahisar’da geçirecek.

Bayramda, Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu Ankara’da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İstanbul’da olacak.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Kurban Bayramında İzmir’de olacak. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise bayramı, doğum yeri Yalova’nın Elmalık köyünde geçirecek.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bayramda Ankara’da olması beklenirken, Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ bayramı Muğla’nın Datça ilçesinde geçirecek. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version