Lig öncesi Hatayspor’dan Şahsi meselemiz videosu

Hatayspor, sosyal medya hesabından #Şahsimeselemiz etiketiyle duygusal bir video yayımladı. Videoda, takımın ve şehrin yaşadığı zorluklar ve futbolun bu süreçteki önemi vurgulandı.Videoda şu ifadeler yer aldı: “Bazen sizi hayata yeniden tutunduran şeyler ararsınız. Bütün inanmışlığınızla ait olduğunuz yerde olursunuz. Efsane olmak her koşulda efsane olmaktır. Bizim için futbol, bir çocuğun gülümsemesi, bizim için futbol, yıkılan […]

Hatayspor #şahsimeselemiz

Hatayspor, sosyal medya hesabından #Şahsimeselemiz etiketiyle duygusal bir video yayımladı. Videoda, takımın ve şehrin yaşadığı zorluklar ve futbolun bu süreçteki önemi vurgulandı.
Videoda şu ifadeler yer aldı: “Bazen sizi hayata yeniden tutunduran şeyler ararsınız. Bütün inanmışlığınızla ait olduğunuz yerde olursunuz. Efsane olmak her koşulda efsane olmaktır. Bizim için futbol, bir çocuğun gülümsemesi, bizim için futbol, yıkılan bir şehrin sokaklarında top oynarken, ‘Atsu!’ diye bağıran bir çocuğun haykırışı, bizim için futbol, yıkılmış ama hala umutla ayakta duran bir şehri ayağa kaldırmanın en iyi yolu, bizim için Hatay #ŞahsiMeselemiz.” ( Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version