Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ligler Değişir, Sevda Kalır: Taraftar İzmir Yolunda

Süper Lig’den düşmesi kesinleşen Hatayspor, taraftarının gönlündeki yerini korumaya devam

Süper Lig’den düşmesi kesinleşen Hatayspor, taraftarının gönlündeki yerini korumaya devam ediyor. Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, bu hafta İzmir’de oynanacak Göztepe karşılaşmasında da takımlarının yanında olacaklarını duyurdu.

Hatayspor’un hangi ligde olduğunun kendileri için bir önemi olmadığını vurgulayan taraftar derneği, “İnadına Hatayspor, inadına deplasman” diyerek takımlarına olan bağlılıklarını yineledi. Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, “Hatayspor sokakta oynasa kaldırımları tribün yapar, Bordo-Beyazlı asil takımımızı yine destekleriz” dedi.

İzmir’de Pazar günü oynanacak Göztepe-Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdüren taraftar grubu, Cumartesi günü yola çıkacaklarını duyurdu. Hareket saati ise ilerleyen günlerde netleşecek. Deplasman organizasyonuna katılmak isteyen taraftarlar için iletişim numarası da paylaşıldı: 0542 236 1668.

Takımının her şartta arkasında duran taraftar grubu, Hatayspor’un yalnız kalmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Sadullah Ergin, “Bu yolculuk bir sevda yolculuğu. Hatayspor hangi ligde olursa olsun biz onunlayız. Arma yere düşse de biz kaldırırız” diyerek tüm taraftarları Göztepe maçında tribünde olmaya davet etti.