LimakPort İskenderun Müdürü Arısoy basınla buluştu

LimakPort İskenderun Uluslararası Liman İşletmeciliği Genel Müdürü Gündüz Arısoy, LimakPort’ta düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Arısoy, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin liman üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Toplantıda, deprem sonrasında liman bünyesinde 250 personel için konteyner kent kurulduğunu ve Antakya, Adıyaman, Kahramanmaraş’taki depremzedeler için yaşam alanlarının inşa edildiğini belirtti. Ayrıca, toparlanma çalışmalarının […]

LimakPort İskenderun Uluslararası Liman İşletmeciliği Genel Müdürü Gündüz Arısoy, LimakPort’ta düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Arısoy, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin liman üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Toplantıda, deprem sonrasında liman bünyesinde 250 personel için konteyner kent kurulduğunu ve Antakya, Adıyaman, Kahramanmaraş’taki depremzedeler için yaşam alanlarının inşa edildiğini belirtti. Ayrıca, toparlanma çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek gelecek planları hakkında bilgi verdi.

Toplantının ardından Arısoy, basın mensuplarına liman sahasında bir gezi düzenledi.

Exit mobile version