Lütfü Savaş “Erzin’in kanalizasyon, içme suyu sorununu kökünden çözdük”

Hatay Büyükşehir belediye başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, Çarşamba günü gittiği Erzin’de ilçenin içme suyu sıkıntısının geride kalması ile altyapı kanalizasyon şebekesinin tamamlanmış olmasından mutlu olduğunu belirtti. Başkan SAVAŞ’ın seçim gezi mesajlarından özet şöyle:. – Erzin seçim irtibat büromuzda İl Başkanımız Hakan Tiryaki, Erzin Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu, ilçe Başkanımız Ali Hamdullah Vural ile […]

Hatay Büyükşehir belediye başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, Çarşamba günü gittiği Erzin’de ilçenin içme suyu sıkıntısının geride kalması ile altyapı kanalizasyon şebekesinin tamamlanmış olmasından mutlu olduğunu belirtti. Başkan SAVAŞ’ın seçim gezi mesajlarından özet şöyle:.
– Erzin seçim irtibat büromuzda İl Başkanımız Hakan Tiryaki, Erzin Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu, ilçe Başkanımız Ali Hamdullah Vural ile beraber bizi coşkuyla karşılayan hemşerilerimizle buluştuk.
-Erzin ilçemizde kanalizasyon ve içme suyu sorunlarını bitirdik. 15 mahallemiz rahata kavuştu. 200 km’lik asfalt çalışması ile şehir merkezi ve yayla yollarının ulaşımını rahatlattık.
-Hatay’ımız siyasi amaçlara teslim edilmeyecek kadar özel bir şehirdir.
-Rant peşinde koşanlara birbirimize kenetlenerek cevap vereceğiz.
-Hatay seninle güzel Erzin, iyi ki varsın.
– Ekonominin canlanması için sermaye maliyetinin azaltılması gerekir. Özellikle tarım ve lojistik firmalarının işleyişinde önemli rol oynayan akaryakıt fiyatları makul seviyelere çekilmelidir.


– Erzin ilçemizdeki esnaf ziyaretlerimiz sırasında Petrol Ofisi işletme sahibi Bülent Vural ile Erzin Eski Belediye Başkanı Kasım Şimşek’i, Opet Yakıt İstasyonu işletme sahibi Yusuf Aksoy’u, Gökçe Petrol Ofisi sahibi Nedim Gökçe’yi, TP Petrol Ofisi sahibi Mehmet Aydın’ı, TP Özmen Petrol işletme sahibi Kadir Özmen’i, Aston Petrol sahibi Mehmet Korkmaz’ı ve Saka lojistik İşletme Müdürü Vefa Ahıshalı’yı işletmelerinde ziyaret ettik.
-Erzin’de faaliyet gösteren akaryakıt istasyonları ile Saka lojistik sahiplerine ve personellerine misafirperverlikleri için teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar dilerim.
– Erzin ilçemizde ilçe örgütümüz ve Erzin Belediyemizin birlikte düzenlediği toplantıda Erzin Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Başkanımız Ali Vural ile Erzinli muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik.
-Hataylı hemşerilerimiz için master planını hazırladık. Hatay’ın dünyadaki sayılı şehirlerle yarışır hale gelmesi için daha çok çalışacağız. Kadim şehrimiz hak ettiği yerlere gelecek, bunu hep birlikte başaracağız. – İlyas Yiğit-

Exit mobile version