Lütfü Savaş Kılıçdaroğlu İle Hatay’ın Durumu Hakkında Görüştü

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmede Hatay’ın son durumu ve hazır projeler hakkında konuştuklarını açıklayan Başkan Lütfü Savaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi. Savaş; “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na depremin ardından Hatay’ın son durumu ile gerçekleştirdiğimiz ve şu an hazır olan […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmede Hatay’ın son durumu ve hazır projeler hakkında konuştuklarını açıklayan Başkan Lütfü Savaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi.

Savaş; “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na depremin ardından Hatay’ın son durumu ile gerçekleştirdiğimiz ve şu an hazır olan projelerimiz hakkında bilgi verip ihtiyaçlarımızı anlattık. CHP Genel Merkezimizde yaptığımız görüşmede daima Hataylıların yanında oldugunu belirten Sn. Genel Başkanımıza teşekkürlerimi sunarım.”

Exit mobile version