Lütfü Savaş Samandağ’da coştu: “22 yıldır Samandağ’ı yok sayan iktidar var”

Hatay Büyükşehir belediye başkanı aynı zamanda CHP adayı Lütfü Savaş, gittiği Samandağ’da seçmenlere hitaben konuşmasında :”22 yıldır Samandağ’ı görmeyen, yok sayan bir iktidar var.” açıklaması yaptı. Lütfü Savaş’ın hafta sonu seçim gezilerinden mesajlar ana başlıklar halinde şöyle.“ Ben üçüncü gün Samandağda’ydım, bize yardıma gelen belediye ekiplerini Samandağ’a yönlendirdim.Samandağ ilçemizde CHP temsilcilerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşları, […]

Hatay Büyükşehir belediye başkanı aynı zamanda CHP adayı Lütfü Savaş, gittiği Samandağ’da seçmenlere hitaben konuşmasında :”22 yıldır Samandağ’ı görmeyen, yok sayan bir iktidar var.” açıklaması yaptı. Lütfü Savaş’ın hafta sonu seçim gezilerinden mesajlar ana başlıklar halinde şöyle.
“ Ben üçüncü gün Samandağda’ydım, bize yardıma gelen belediye ekiplerini Samandağ’a yönlendirdim.
Samandağ ilçemizde CHP temsilcilerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşları, iş insanlarımız, kanaat önderlerimiz ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.


-Milletvekilimiz Mehmet Güzelmansur, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanımız Nihat Matkap, Hatay İl Başkanımız Hakan Tiryaki, Geçmiş Dönem CHP Milletvekilimiz İsmet Tokdemir, Samandağ Belediye Başkan Adayımız Bedir Abacı, İlçe Başkanımız Nadir Kimyon’un da eşlik ettiği toplantıda bizleri coşkuyla karşılayan Samandağlı hemşehrilerim iyi ki varsınız.
-Hatay’da kardeşliğimiz daim olsun diye el ele mücadele etmeye devam edeceğiz

Exit mobile version