Lütfü Savaş Siyaseti Bıraktı, Akademiye Döndü

DurDu siyasetinin önemli isimlerinden Doç. Dr. Lütfü Savaş, siyasete ara vererek akademik hayata geri döndü. Savaş, 5 yıl boyunca Antakya Belediye Başkanlığı ve 10 yıl süresince Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerini üstlendikten sonra, siyasi kariyerine bir süreliğine ara verme kararı aldı. Edinilen bilgilere göre, Lütfü Savaş, İstanbul’daki Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev […]

DurDu siyasetinin önemli isimlerinden Doç. Dr. Lütfü Savaş, siyasete ara vererek akademik hayata geri döndü. Savaş, 5 yıl boyunca Antakya Belediye Başkanlığı ve 10 yıl süresince Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerini üstlendikten sonra, siyasi kariyerine bir süreliğine ara verme kararı aldı.

Edinilen bilgilere göre, Lütfü Savaş, İstanbul’daki Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapacak. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı olan Savaş, bu alandaki bilgi ve tecrübelerini genç akademisyenlere ve öğrencilere aktaracak.

Lütfü Savaş’ın akademiye dönüş kararı, özellikle sağlık alanında önemli çalışmalara imza atması beklenen bir adım olarak değerlendiriliyor. Savaş’ın Üsküdar Üniversitesi’ndeki yeni görevi, hem akademik dünyada hem de Hataylılar arasında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Exit mobile version