Lütfü Savaş’a Telefon Tuzağı

Hatay Büyükşehir belediye başkanı Doç. Dr Lütfü Savaş’a yönelik bir telefon tuzağı dikkat çekiyor. Edinilen bilgiye göre 0507.. ile başlayan bir telefon numarasından seçmenlere Sms mesajı gönderilerek Lütfü Savaş’ın seçimlerde bir takım pazarlıklar yaptığı ittifaklar kurduğu yönünde kamuoyu yanıltılmaya çalışılıyor. Konuyla ilgili olarak bilgilendirilen basın mensuplarına bu sahteciliğe dair şu önemli açıklama yapıldı : “Hataylı […]

Hatay Büyükşehir belediye başkanı Doç. Dr Lütfü Savaş’a yönelik bir telefon tuzağı dikkat çekiyor. Edinilen bilgiye göre 0507.. ile başlayan bir telefon numarasından seçmenlere Sms mesajı gönderilerek Lütfü Savaş’ın seçimlerde bir takım pazarlıklar yaptığı ittifaklar kurduğu yönünde kamuoyu yanıltılmaya çalışılıyor.

Konuyla ilgili olarak bilgilendirilen basın mensuplarına bu sahteciliğe dair şu önemli açıklama yapıldı :

“Hataylı birçok hemşehrimize 0507804…. ile başlayan telefon hattı ve bazı hatlardan SMS gönderildiği ve HBB Başkanı ve CHP HBB adayı Sayın Lütfü Savaş’ın adı anılarak, CHP ve Sayın Savaş’ın “bazı partiler ve yapılarla seçim için anlaştığı, ittifaklar kurulduğu” yönünde asılsız iddialarda bulunulmaktadır.İddiada Başkan Savaş’ın bazı bürokrat atamalarını bu partilerin isteğine göre yapacağı gibi tamamen gerçek dışı ifadeler yer almaktadır. Bu iddialar tamamen asılsızdır. Bilginize sunar iyi çalışmalar dileriz.”

(Sinan Seyfittinoğlu)

Exit mobile version