Lütfü Savaş’ın yüzü Güzelburç’ta güldü

CHP’nin yeniden Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Lütfü Savaş, hafta sonunda gittiği Antakya-Güzelburç Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi. mahalle sakinlerinin ilgisi,destek kararlılığı Lütfü Savaş’ın yüzünü güldürdü. Güzelburç’ta kalabalık mahalleli ile toplantısı sonrası başkan Savaş’ın paylaşımı şöyle oldu: “Antakya ilçemizin Güzelburç Mahallesi’nde gençlerimizle bir araya geldik. Onların ilimizle ilgili endişelerini biliyoruz. Hiç kaygılanmayın sevgili gençler; […]

CHP’nin yeniden Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Lütfü Savaş, hafta sonunda gittiği Antakya-Güzelburç Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi. mahalle sakinlerinin ilgisi,destek kararlılığı Lütfü Savaş’ın yüzünü güldürdü. Güzelburç’ta kalabalık mahalleli ile toplantısı sonrası başkan Savaş’ın paylaşımı şöyle oldu:

“Antakya ilçemizin Güzelburç Mahallesi’nde gençlerimizle bir araya geldik. Onların ilimizle ilgili endişelerini biliyoruz.

Hiç kaygılanmayın sevgili gençler;

Hatay’ın toprakları atalarınızın, dedelerinizin alın teri ve kanıyla yoğruldu.

Hatay’daki tüm renklerimize; din, mezhep, dil, etnik farklılık özellikleriyle Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ne emanet ettiği mirasa, sizlerin verdiği güçle birlikte sahip çıkacağız.

Toplantıya ev sahipliği yapan Avni Hatay ve Mustafa Sözer’e teşekkür ediyorum.” – İlyas Yiğit-

Exit mobile version