Maksimoviç De İmza Attı

Hatayspor’un hafta başında sağlık kontrolünden geçirdiği Sırp milli stoper NİKOLA MAKSİMOVİÇ dün İstanbul’da kendisini 2 yıllığına Hataysporlu yapan imzayı attı. Hatayspor kulübü dünkü gelişmeyi şöyle duyurdu:“Ailemize Hoş Geldin Nikola MaksimovicDaha önce Kızılyıldız, Torino, Spartak Moskova ve Napoli kulüplerinde forma giyen tecrübeli stoper Nikola Maksimovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz […]

Hatayspor’un hafta başında sağlık kontrolünden geçirdiği Sırp milli stoper NİKOLA MAKSİMOVİÇ dün İstanbul’da kendisini 2 yıllığına Hataysporlu yapan imzayı attı.


Hatayspor kulübü dünkü gelişmeyi şöyle duyurdu:
“Ailemize Hoş Geldin Nikola Maksimovic
Daha önce Kızılyıldız, Torino, Spartak Moskova ve Napoli kulüplerinde forma giyen tecrübeli stoper Nikola Maksimovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz ve Teknik Direktörümüz Volkan Demirel katıldı. Maksimovic’e ailemize hoş geldin diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz.
Daha önce Kızılyıldız, Genoa, Torino, Spartak Moskova ve Napoli kulüplerinde forma giyen tecrübeli stoper Nikola Maksimovic,hafta başında Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilmişti”


Hatayspor’un yeni stoperi Nikola Maksimov iç; GENOA kulübü sporcusu, 1,93 boyunda, 31 yaşında, stoper, daha önce Napoli, Kızılyıldız, Torino, Sportif Moskova ,takımlarında forma giydi.25 kez milli.

Güncel değeri: 1 Milyon 50 bin EURO

Exit mobile version