Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Masa Tenisi Bölge Şampiyonası Hatay’da düzenlendi

17 il’den 165 sporcunun katıldığı Yıldızlar Bölge Takım ve Ferdi Şampiyonası Antakya’da gerçekleştirildi. Şampiyonada kota alan Hataylı 2 sporcu, Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

17 il’den 165 sporcunun katıldığı Yıldızlar Bölge Takım ve Ferdi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen “Yıldızlar Bölge Takım ve Ferdi Şampiyonası”, 16-18 Ekim tarihlerinde Antakya’da gerçekleştirildi.

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen dev organizasyona 17 farklı ilden sporcular katıldı. Turnuva boyunca erkekler kategorisinde 43 takım ve 103 ferdi sporcu, kızlar kategorisinde ise 27 takım ve 62 ferdi sporcu olmak üzere toplam 165 masa tenisi sporcusu dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Milli Takım Seçmelerinde Hatay’dan 2 sporcu milli takıma girmeye hak kazandı.

Üç gün süren organizasyonun ardından dereceye giren sporcular Türkiye Finalleri ve Milli Takım seçmeleri için kota hakkı kazandı. Ev sahibi Hatay’ı temsil eden ve kotaya girmeyi başaran 2 genç sporcu, Türkiye Yıldızlar Masa Tenisi Milli Takım seçmelerinde mücadele etme hakkı elde ederek kentin gururu oldu