Masatlı: “Hatay’ı El Birliğiyle İnşa Edeceğiz”

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kanaat önderleriyle yaptığı toplantıda, Hatay’ın yeniden inşası için iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Samandağ’a bağlı Tomruksuyu Mahallesi’nde, kentin kanaat önderleriyle bir araya gelerek Hatay’ın zenginliklerini ve potansiyelini gözler önüne serdi. Toplantıya Samandağ Kaymakamı Emre Dündar, Defne Kaymakamı Mesut Çoban ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Mustafa Şener de katıldı.

Hatay’ın Yeniden İnşası İçin Birliktelik

Vali Masatlı, Hatay’ın yeniden inşası ve ihyası sürecinde kanaat önderlerinin desteğinin büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Bu iş birliği ile Hatay’ın daha kısa sürede ayağa kalkacağına inandığını belirten Masatlı, “Kanaat önderlerimizle bir araya gelerek, ilimizin yeniden ihya, imar ve inşa sürecinde geldiğimiz durumu değerlendirdik. Birlik ve beraberliğimiz, yaralarımızın hızla sarılmasında büyük bir rol oynamaktadır. Güçlü devletimizin her daim öncelikleri arasında yer alan Hatay’ı, el birliği ile daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Toplantının Önemi

Toplantı, kentin tanınmış kanaat önderlerinin katılımıyla gerçekleştirildi ve katılımcılar, Hatay’ın geleceği hakkında fikirlerini paylaştı. Vali Masatlı, toplantıya katılan tüm kanaat önderlerine ve davetlilere teşekkür ederek, iş birliği ile Hatay’ın daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleyeceğini vurguladı.

Exit mobile version