Masatlı’dan Kırıkhan çıkarması

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Kırıkhan ilçesindeki çeşitli projelerde incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.Vali Masatlı, Karataş Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ Afet Konutları’nı ziyaret etti. Proje dört etap halinde sürdürülüyor:1.Etap: 830 Konut, 2.Etap: 1.132 Konut, 3. Etap: 614 Konut, 4.Etap: 447 KonutKonut alanlarında yapılan incelemelerde, Vali Masatlı örnek daireyi de ziyaret ederek […]

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Kırıkhan ilçesindeki çeşitli projelerde incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali Masatlı, Karataş Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ Afet Konutları’nı ziyaret etti. Proje dört etap halinde sürdürülüyor:
1.Etap: 830 Konut,

2.Etap: 1.132 Konut,

3. Etap: 614 Konut,

4.Etap: 447 Konut
Konut alanlarında yapılan incelemelerde, Vali Masatlı örnek daireyi de ziyaret ederek çalışmaların ilerleyişi hakkında detaylı bilgi aldı.
Ayrıca, Kırıkhan ilçesindeki Cumhuriyet, Karataş ve Özyörük mahallelerinde devam eden eğitim yatırımlarını da denetleyen Vali Masatlı, 16 Derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu, Öğretmenevi, 20 Derslikli 5 Temmuz İlkokulu ve Afet Konutları Bölgesi Ortaokul Binası’nın projelerinin son durumunu inceledi.
Merkez Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde süren kentsel dönüşüm çalışmalarını da gözden geçiren Vali Masatlı, bu bölgelerdeki projelerin ilerleyişi hakkında bilgi aldı. General Şükrü Kanatlı Caddesi’nde 70 konut ve 43 dükkân, Mimar Sinan Mahallesi’nde ise 148 konut ve 5 dükkân inşaat alanlarında yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde incelendi. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version