MasterChef neden yok? MasterChef yeni bölüm bugün yayınlanmayacak mı?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef yeni bölümü ile ekrana geliyor. Jürileri ve yarışmacıları ile ilgi odağı olan MasterChef yakından takip ediliyor. Peki, MasterChef neden yok (Milli Maç), MasterChef bugün yok mu? Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, her akşam TV8 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ancak bu akşamki yayınıyla ilgili soru işaretleri ortaya çıktı. […]

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef yeni bölümü ile ekrana geliyor. Jürileri ve yarışmacıları ile ilgi odağı olan MasterChef yakından takip ediliyor. Peki, MasterChef neden yok (Milli Maç), MasterChef bugün yok mu?

Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, her akşam TV8 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ancak bu akşamki yayınıyla ilgili soru işaretleri ortaya çıktı. Milli maç nedeniyle yayın akışında değişiklik yapılmış olabilir. TV8’in program akışında MasterChef’in yeni bölümü yer alsa da, milli maç yayını nedeniyle yayın saatinde kaymalar yaşanabilir.

MasterChef Hakkında

MasterChef Türkiye, İngiltere kökenli MasterChef yarışmasının Türkiye’ye uyarlanmış halidir. Program, 2011 yılında Show TV’de bir sezon boyunca yayımlandı. 1 Eylül 2018 tarihinden itibaren TV8 ekranlarında yeniden başlayan yarışma, Türkiye’nin en popüler yemek yarışmalarından biri olmuştur. Yarışmacılar arası rekabet, jüri üyelerinin yorumları ve heyecan verici yemekler programın öne çıkan unsurları arasındadır.

MasterChef Bu Akşam Yayınlanacak mı?

TV8’in yayın akışına göre MasterChef, 23 Ekim akşamı ekrana gelmeyi planlıyor. Ancak milli maç yayınının ardından diziler ve yarışma programlarında gecikme veya iptal olabileceği ihtimali bulunuyor. Şu ana kadar TV8 tarafından MasterChef’in ertelendiğine dair net bir açıklama yapılmadı. Yayın akışını TV8 resmi internet sitesi üzerinden takip ederek güncel bilgiye ulaşabilirsiniz.

MasterChef neden yok? MasterChef yeni bölüm bugün yayınlanmayacak mı?

TUSAŞ saldırısından dolayı bu gece yarışmaya ara verilecek

Exit mobile version