MEB Genel Müdürü Hatay’a Geldi

Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk gününde ilimizi ziyaret etti. Ziyaret sırasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulundu. Antakya ilçesindeki TOKİ Şehit Mustafa Dolumay Anaokulu, Hatay Fen Lisesi, Ali Kavak İlkokulu ve Narlıca Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret eden Genel Müdür Arslantaş, öğretmenler odasında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, […]

Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk gününde ilimizi ziyaret etti. Ziyaret sırasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulundu.

Antakya ilçesindeki TOKİ Şehit Mustafa Dolumay Anaokulu, Hatay Fen Lisesi, Ali Kavak İlkokulu ve Narlıca Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret eden Genel Müdür Arslantaş, öğretmenler odasında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, yenilenen müfredat programı, Eylül Dönemi Mesleki Çalışmaları ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında öğretmenlerle sohbet etti. Ayrıca, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Genel Müdür Emir Hasan Arslantaş, okul ziyaretlerinin ardından İl Müdürü Dr. Harun Tüysüz’ü makamında ziyaret etti. Müdürlüğün toplantı salonunda İl Müdürü, Müdür Yardımcıları, Eğitim Müfettişleri Başkanı, Hukuk Hizmetleri Birim Yetkilisi ve 15 İlçe Müdürünün katılımıyla gerçekleştirilen İlçe Müdürleri İstişare Toplantısı’na başkanlık etti.

İl Müdürü Dr. Harun Tüysüz, afet sonrası süreçte ilimizde yapılan çalışmalar için İlçe Müdürlerine teşekkür etti. Ayrıca geçen yılın kısa bir değerlendirmesini yaptı ve ilimizde devam eden bakım, onarım, güçlendirme ve inşa çalışmalarına dair bilgiler verdi.

Genel Müdür Arslantaş da, Hatay’daki emek ve ekip çalışmasının varlığını ifade ederek yöneticilere teşekkür etti. Eğitim yöneticileriyle yapılan istişarelerin Bakanlığın çalışmalarına yön verdiğini belirten Genel Müdür Arslantaş, toplantı sonunda eğitim yöneticilerinin sorularını yanıtladı ve öneri ve taleplerini dinledi. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version